LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kockarnas Kök & Catering

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 46, 2018

Måndag
Sprödbakad Torskfilé med lökdressing, citronklyfta och dillsmaksatt potatismos
Chili con carne på högrev, kidneybönor och chili serveras med ris och smetana
Pasta ”Cecca” tomat, mozzarellaost, lök, vitlök, basilika och olivolja toppas med rostad prosciutto
Chili sin carne con Veggi med kidneybönor och chili serveras med ris och smetana
Veckans sallad: Paprikasalami, fetaost och örtmarinerad kronärtskocka
Mustig gulaschsoppa med syrad grädde

Tisdag
Dagens fångst med äpple, pepparrot och nötat smör serveras med kokt potatis
Kycklingfilé med färskosttäcke serveras med rosépepparsås, kokt potatis eller ris
Pasta ”Cecca” tomat, mozzarellaost, lök, vitlök, basilika och olivolja toppas med rostad prosciutto
Linsfyllda paprikor med ”ajvarkeso” serveras med purjolök och potatisbakelse
Veckans sallad: Paprikasalami, fetaost och örtmarinerad kronärtskocka
Mustig gulaschsoppa med syrad grädde

Onsdag
Fiskfilé ”Lord Nelson” tomat, dijon och mie de pain samt senapssås och kokt potatis
Hemgjorda köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingon samt kokt eller stekt potatis
Pasta ”Cecca” tomat, mozzarellaost, lök, vitlök, basilika och olivolja toppas med rostad prosciutto
Friterad halloumi med grönsaksstekt matvete och tzatziki
Veckans sallad: Paprikasalami, fetaost och örtmarinerad kronärtskocka
Mustig gulaschsoppa med syrad grädde

Torsdag
Dubbelpanerad fiskfilé med skagendressing och örtslungad potatis samt citronklyfta
Ärtsoppa med tillbehör // pannkakor med sylt och vispad grädde, även vegetarisk…
Pasta med kyckling och grönsaker i panang currysås
Svampsoppa med rosmarinskryddade krutonger // pannkakor med sylt och vispad grädde
Veckans sallad: Paprikasalami, fetaost och örtmarinerad kronärtskocka
Mustig gulaschsoppa med syrad grädde // pannkakor med sylt och vispad grädde

Fredag
Fläskytterfilé med krämig pepparsås, baconfrästa haricots verts och ostsmaksatt potatisbakelse
Mozzarella och basilikafisk med sås på olivrostade tomater samt kokt potatis
Pasta med kyckling och grönsaker i panang currysås
Sellerischnitzel med gröna ärter, rödvinssås och kokt potatis
Veckans sallad: Paprikasalami, fetaost och örtmarinerad kronärtskocka
Mustig gulaschsoppa med syrad grädde

Vi önskar er välkomna till bords!
Vi accepterar betalning med kort, kontanter och swish.
Salladsbuffé, dricka, bröd, smör och kaffe/te ingår i dagens lunch 95 kr
Lunchkuponger, häfte med 10 st för 870 kr

(med reservation för eventuella ändringar)
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Lunchkuponger 10st 870:-
Lunch: 11.00-14.00
Öppet: Mån-Fre 6:00-15:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.