LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kockarnas Kök & Catering

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 12, 2019

Måndag
Jambalaya med skinka, korv, grönt och kyckling serveras med ”chipotlemajjo”
Havets Wallenbergare med gröna ärter, örtdressing, citron och potatispuré
Pasta áll aglio é olio é pepperoncini toppas med rostad prosciutto och ruccola
Falafel med gurkyoghurt samt ris stekt med curry och ärter

Tisdag
Kreolsk gryta med fläskkött, chorizo, tomat, chili serveras med ris eller kokt potatis
Torskfilé överbakad med färskost, rosépepparsås och kokt potatis svängd med smör och dill
Pasta áll aglio é olio é pepperoncini toppas med rostad prosciutto och ruccola
Bönfylld zucchini med grönsaksris och salsasås

Onsdag
Färsbiff med picklad lök, gräddig grönpepparsås, smörgåsgurka samt kokt eller stekt potatis
Sejfilé ”Lord Nelson” skivad tomat, dijon och rivebröd samt fänkålssallad och kokt potatis
Pasta áll aglio é olio é pepperoncini toppas med rostad prosciutto och ruccola
Pankopanerad halloumi med frästa grönsaker och bulgur

Torsdag
Ärtsoppa eller gulaschsoppa // pannkakor med sylt och vispad grädde, även vegetarisk…
Stekt flundrafilé med citron och smörfrästa champinjoner samt citronklyfta och kokt potatis
Pasta med laxfilé, valnötter och grönsaker i citrussås
Tandoorismaksatt grönsaksgryta serveras med smetana och ris

Fredag
Kryddrubbad fläskkarré med Bearnaisesås, majskolv, glace på tomat och rökt chilipeppar och stekt potatis
Dagens fångst serveras med sparris, räkor, chablissås och dillad potatispuré
Pasta med laxfilé, valnötter och grönsaker i citrussås
Grönsaksspett med majskolv, chipotleglace och stekt potatis 

Veckans stående
Mustig gulaschsoppa med syrad grädde
Sallader: räka, tonfisk, kyckling, ost/skinka, grekisk, italiensk… Förbeställ gärna! 
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Lunchkuponger 10st 870:-
Lunch: 11.00-14.00
Öppet: Mån-Fre 6:00-15:30

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.