LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Claesson´s

Festmenyer
Festvåning

Välkommen på fest hos oss! Vi har flera alternativ i vår festvåning med plats för upp till 350 personer i privat sittning. När du samtidigt beställer mat och dryck från oss så bjuder vi på lokalhyran och serveringspersonal. Det finns två olika scener för underhållning och vi har fullständiga rättigheter.

Det finns även möjlighet att hyra vår restaurang vid universitetet.

Menyförslag: Rätter och buffér. Vi tar gladligen emot andra önskemål.

Vi visar stolt upp vår festvåning så boka gärna en visning!

Rätter

Förrätter


Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter
90:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
120:-

Sesampanerad & lätthalstrad lax med pak soi-sallad samt wasabiyoghurt
90:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
100:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
120:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
100:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
190:-

Helstelt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
200:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
200 :-

Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
200:-

Smörstekt gös, vitvinssås, saffranskokt fänkål
200:-

Dessert

Smultronparfaite med dulce de leche
samt rårörda bär
65:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
70:-

Kryddkokt päron med kardeummacrème
& rostad mandel
65:_

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
65:-

Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
90:-

Bufféer

Claessons klassiker


Varmrökt regnbågslax från Lillängen med pepparrotscrème. Tjälknöl på viltmarinerad nötfransyska med lingoncrème.

Ost & fruktfat, potatisgratäng eller potatissallad. Sallad, smör, bröd och kex.

235kr

Bbq-buffé

Bourbonmarinerade kycklingklubbor, glacerade revbensspjäll, Majskolv, Coleslaw, Potatisklyftor
Chilidipp

235kr

Viltbuffé

Inkokt röding med grön dillcrème och citron, rökt hjortstek, pepparrotscrème, tjälknöl- lingoncrème, renskavsgryta med trattkantareller och messmör, vildris.

Blandad sallad, tunnbröd, smör och Västerbottenost

277kr

Italiensk Buffé

Italienska charkuterier med soltorkade tomater, färsk sparris och parmesan, pestomaarinerad pastasallad. Två sorters italienska ostar med marinerade oliver, parmesanpaj, foccacia med färsk rosmarin, ruccola & tomatsallad.

290kr

Bokningsvillkor

Vid bokningar över 50 personer tillämpas SHR:s Regler för Bokning/Avbokning:

Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.

Avbokning som sker senare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25%,
3 veckor innan ankomst 50%, 2 veckor innan ankomst 75% och
1 vecka innan ankomst 100% av beställningens värde.

Vid avbokning av del av bokat arrangemang skall ersättning avse den beställda delen.

Eventuella avbokningar bör ske skriftligen.

Allmänna villkor för konferenser, se http://www.shr.se

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.