LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

HK Restaurang

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 90:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Stekt flundrafilé med dill och senapssås samt stekt/kokt potatis (G)
Grillad kyckling på spett på Japanskt vis, purjolök, sesamfrö och ris(G)
Kalvfärslimpa med kantarellsås, stekt potatis och lingonsylt(GL)
Pasta- a la Fredo med räkor och parmesan (GL)

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt (ägg, G) /kokt potatis, (löksås L)
Syd Fransk fiskgryta i skaldjurssås med räkor och färska örter (L)
Thailändsk Kycklinggryta i röd curry, lime, chili, och ris(L)
Pasta-spaghetti Bolognese med riven ost (G)

Onsdag
Örtstekt Abborrfilé med remouladsås, stekt/kokt potatis (G)
Grillad noisette med champinjonsås och klyftpotatis (L)
Indisk nötköttbullar med koriandersallad och ris(L)
Caesarsallad med kyckling krutonger, cocktailtomater, parmesan

Torsdag
Broccolisoppa och pannkakor med vispad grädde och sylt (GL)
Timjan grillad Kycklingbröstfilé i champinjonsås ris(L)
Strimlad biff i soyasås, chili, purjolök, sesamfrö och haricots verts, ris (G)
Indisk fiskgryta i kormasås med färsk mynta och koriander(L)

Fredag
Pljeskavica med tillbehör (bearnaisesås, gräddfil, ajvar, röstipotatis)
Rosmaringrillad kyckling med auberginer och zucchini, färsk persilja ris
Stekt fisk med currydipp och kokt potatis (G)
Vegetarisk: Falafel med potatisklyftor, bondsallad och tzatziki, (L)
PRIS 90:-
Inkl. sallad, bröd, frukt, kaffe & kaka.
Mat för avhämtning.
Lunchkuponger 10 st 850:-
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.