LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Lunchmeny

09:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 42, 2018

Måndag
Baconlindad Fläsktournedos med pepparsås, grillad tomat och röstipotatis.
Biff Stroganoff med basmatiris, saltgurka och gräddfil.
Ört och Citronbakad Torskfilé med saffranssås serveras med krossad potatis.
Spaghetti Bolognese med färskriven grana padano.
Vegetarisk: Quornfärs a la Bolognese med färskriven grana padano.
Fläsknoisette med stekt potatis och bearnaisesås
Hälsotallrik med kyckling, handskalade räkor, kokt ägghalva, kokt ägghalva, keso och örtagårdscreme med kyckling, bacon, grana padano, körsbärstomat, rödlök, rostad bröd och caesardressing.

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Stekt Fläsk med löksås och kokt potatis.
Biff Lindström med rödvinsås, persiljesmör, saltgurka och rostade potatisklyftor.
Rimmad Ugnsbakad Koljafilé med skirat smör, hackad ägg, färskriven pepparrot, räkor, dill och potatismos.
Pasta Penne Diablo med spansk chorizo, italiensk salami, chili, vitlök,tomatsås,grädde och grana padano.
Veg: Risotto dello chef med kantareller, sparris, saffranssås, ärtskott och färskriven grana padano.
Fläsknoisette med stekt potatis och bearnaisesås
Hälsotallrik med kyckling, handskalade räkor, kokt ägghalva, kokt ägghalva, keso och örtagårdscreme
Caesarsallad med kyckling, bacon, grana padano, körsbärstomat, rödlök, rostad bröd och caesardressing.

Onsdag
Lammstek med färska örter, vitlök serveras med timjansky och potatisgratäng.
Svensk Gårdskyckling med rödvinsås, fetaostsallad och rostade potatisklyftor.
Saffran och Currydoftande Fiskgryta (lax, torsk) med aioli och vitlöksbröd.
Linguinni Al Pesto Con Prosciutto med lufttorkad skinka, ruccola och färskriven grana padano.
Veg: Linguinni al Pesto med soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och färskriven grana padano.
Fläsknoisette med stekt potatis och bearnaisesås
Hälsotallrik med kyckling, handskalade räkor, kokt ägghalva, kokt ägghalva, keso och örtagårdscreme
Caesarsallad med kyckling, bacon, grana padano, körsbärstomat, rödlök, rostad bröd och caesardressing.

Torsdag
Ärtsoppa och Pannkaksbuffé med jordgubbssylt, hemkokt drottningsylt och vispad grädde.
Rödvinsbräserad Högrev Black Angus med schalottenlök, champinjoner, rödvinsås och potatismos.
Korvstroganoff spetsad med spansk chorizo serveras med basmatiris och gräddfil.
Smörstekt Flundrafilé med dansk remouladsås och dillkokt potatis.
Veg: Blandsvampsoppa med ostmacka och Pannkaksbuffé med sylt och vispad grädde.
Fläsknoisette med stekt potatis och bearnaisesås.
Hälsotallrik med kyckling, handskalade räkor, kokt ägghalva, kokt ägghalva, keso och örtagårdscreme
Caesarsallad med kyckling, bacon, grana padano, körsbärstomat, rödlök, rostad bröd och caesardressing.

Fredag
I DAG BJUDER VI PÅ BAKVERK TILL MATEN !
Italiensk Schnitzel fylld med mozzarella, salami med rödvinsås och stekt potatis.
Hamburgertallrik Black Angus med cheddarost, färska pommes och alla tänkbara tillbehör.
Strömmingsflundra med husets press gurka, skirat smör och potatismos.
Pasta Penne al Pollo med kyckling, champinjoner, tomat, grädde och färskriven grana padano.
Veg: Fyllda Paprikor med fetaost, spenat, bönor serveras med tomatsås och stekt potatis,
Fläsknoisette med stekt potatis och bearnaisesås.
Hälsotallrik med kyckling, handskalade räkor, kokt ägghalva, kokt ägghalva, keso och örtagårdscreme
Caesarsallad med kyckling, bacon, grana padano, körsbärstomat, rödlök, rostad bröd och caesardressing.
PRIS: 95:-
 Inkl. smör, hembakat bröd, dryck, stor salladsbuffé, kaffe/the & kaka.
Take away med smör, bröd, sallad 72:-
med dricka 90:-
Lunchhäfte med tio kuponger 860:-
Frukost 07:00-09:00
Lunch 09:00.14:00
Vi har även Festvåning, Catering,
Affärslunch & mat för avhämtning.
Vi har nya parkeringsplaster för våra kunder.

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.