LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Konsert & Kongress

A la Carte
Förrätter
Sockersaltad lax med glaze på ingefära, lime &
chili samt sallad på skott, örter & rimmad gurka 104 kr

Breasola med cocktailkapris, ugnsbakad tomat,
ruccola & parmesan 93 kr

Skaldjurssoppa med lättrökt halstrad
pilgrimsmussla samt dillcrème 102 kr

Lättrimmad torskrygg gratinerad med ost från Löt,
champagnevinägersås samt krasseemulsion och machesallad 114 kr

Bruschetta med tomat & basilika, rödlök
samt balsamicoreduktion 87 kr

Varmrätter
Vildsvinsracks med syltad pumpa, broccoli,
kryddpepparsky samt rotselleripuré 192 kr

Lammytterfilé, stekt med kappa, gräddkokta svartrötter
& svamp, rostad vitlökssky samt semitorkad kvisttomat 196 kr

Kryddstekt älgstek från Boo egendom med smörad
viltsky, lingonchutney samt rotsakskaka 188 kr

Pärlhönsbröst med karl-johansvamp, syrad rödlök,
tryffel & portvinssky samt puré på rostad blomkål 188 kr

Röding stekt med skinn med spenat, kryddig
blomkålscouscous, samt skaldjurssky & dillolja 201 kr

Ugnsbakad gös med grönärtspuré, dillstekta morötter
samt smördegsinbakad potatis med örter 205 kr

Desserter
Bakad chokladcrème med dulce de leche,
apelsin & gräddfi l 85 kr

Tartelette med havtorn & italiensk
maräng samt rårörda hallon 85 kr

Mousse på blåbär & vit choklad
samt kompott & rostad vit choklad 85 kr

Tiramisu med körsbär & choklad 85 kr

Karamelliserade äpplen med kanelmascarpone,
lemoncurd & frasiga smulor 85 kr

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.