LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Waan Thai

Thailändskt

À la carte
Förrätter
10. POPIE TOD 75
Vegetariska vårrullar serveras med sötsur sås.
Fnns även hemgjorda vårrullar med oumph

11. KOONG CHOP PENG TOD 89
Friterade inbakade tigerräkor med hemgjord
plommonsås.

12. TOD MAN PLA 75
Friterade fiskkakor som serveras med grönsaker,
sötsur sås och jordnötter.

13. TIM SAM 79
Ångade pastaknyten med fläsk. Med plommonsås.

15. AVOCADO KOFF 89
Avocadoröra thai-style med morot, selleri, koriander,
citron och chili.

16. SOM TAM 95
Stark och syrlig papayasallad med chili, vitlök,
jordnötter och rostade miniräkor.

17. GAI CHOP PENG TOD 79
Friterad inbakad kyckling som serveras med
hemgjord sötsur sås.

19. KOONG YAM VON SEN 99
Glasnudelsallad med tigerräkor eller biff, tomat,
rödlök, citron, koriander och chili.

28. MIX PLATE 165
Mix av fyra populära förrätter. Nr 10,11, 16 och 17


A la carte

23. PLA NUNG
Ångkokt red snapper i ett bad av lime, chili och färsk koriander, eller deep-fried med seafoodsås, örter och cashewnötter.
235

80. WAAN THAI TURF
Det bästa från land och hav, kombo av Gråtande Tigern
och Djay Taley. Serveras med hemgjord seafood-sås,
hemgjord aioli och tigersås.
295

81. DJAJ TALEY
Grillade stora Tigerräkor med wokade grönsaker
som serveras med hemgjord seafood-sås.
245

82. GRÅTANDE TIGERN
Trancherad entrecote serveras med stark tigersås,
färska örter och thaibasilika.
225

83. THAI RIBS
Våra egna marinerade ribs i honungssås med
grönsaks-dipp.
179

Thai curry-grytor
70. GAENG KIEW WAN GAI  155
Grön curry med kyckling, bambuskott och paprika
i krämig kokosmjölk.

71. CHO CHI KOONG 165
Tigerräkor i röd curry med krämig kokosmjölk,
limeblad, paprika och bambuskott.

72. GAENG PHANENG GAI/NUA 155/165
Kyckling eller biff i phaneng-curry. Krämig
kokosmjölk med paprika och limeblad.

73. MASSAMAN CURRY 155/165
Kyckling eller tigerräkor i gul curry med krämig
kokosmjölk, potatis, jordnötter och rostad lök.

75. GENG PET PED YANG 179
Anka i röd curry och kokosmjölk med sweetbasil
och färsk frukt.

76. GENG PED GAI 155
Kyckling i kokosmjölk med stark röd curry
och grönsaker.

varmrätter special
24. SEAFOOD-PLATE 195/pers
Scampi, bläckfisk, musslor och majs med
chili-pastasås. Rätten serveras i bananblad och till
ett minium av två (2) personer.

25. PED YANG 195
Grillad anka i chilipasta med honung och grönsaker.

26. GAI/KOONG PAD KRUENG GENG 169
Wokad röd curry med kyckling eller tigerräkor,
broccoli, paprika, morot och bambuskott.

27. KRAPOW NUA SAB 169
Hackad biff med thaibasilika, chili och bambuskott
som toppas med stekt ägg.

29. LAP PED 179
Hackad anka med lime, chili, rödlök, färsk
koriander och mynta. Serveras med sticky rice.

Soppor
20. TOM YAM KOONG 105/169
Scampisoppa med chilipasta, svamp, lök,
galangal och kaffirlime.

21. TOM KHA GAI 95/155
Kyckling i kokosmjölk med lök, champinjoner,
citrongräs, galangal och färsk koriander.

22. TOM KHA KOONG 105/169
Tigerräkor i kokosmjölk med lök, champinjoner,
citrongräs, galangal och färsk koriander.

varmrätter
32. PAT KRAPAW GAI/MOO/KOONG 155/165
Kyckling, fläskfilé eller scampi fräst med
färsk hotbasil, chili, vitlök och grönsaker.

34. LAP GAI, MOO/NUA 159/169
Hackad kyckling, fläsk eller biff med lime,
chili, rödlök, färsk koriander och mynta.

35. PLA TOD LAX 169
Friterad lax med Waan Thai-sås, färsk koriander,
vitlök, chili, svamp, lök, morötter, lime och ingefära.

36. YAM VONSEN TALEY 175
Glasnudelsallad med bläckfisk, musslor, tigerräkor.
Fräst med lime, chili och färsk koriander.

37. GAI SATAY 159
Currymarinerade kycklingspett med jordnötssås.

38. YAM NUA 169
Biffsallad med citron, gurka, koriander, rödlök
och tomat. Serveras ljummen.

50. GAI PAT MET MAMOANG 149
Friterad wokad kyckling med vitlök, chili, paprika,
morötter, sockerärtor och cashewnötter.

Vegan
84. YAM TOFU 155
Tofusallad med citron, gurka, koriander, rödlök,
chili och tomat. Serveras ljummen.

85. PAT PAK KING TOFU 145
Wokade grönsaker med tofu, vitlök, chili
och ingefära.

86. TOM KHA VEGAN 155
Kokosmjölk med tofu eller bara grönsaker,
citrongräs, lök, championer och färsk koriander.

Ris & Nudelrätter
40. KAO PAD PAK 135
Stekt ris, morötter, purjolök, broccoli, ägg och
färsk koriander.

42. KAO PAD GAI/MOO/KOONG 145/ 155
Stekt ris med kyckling, fläskfilé eller scampi,
grönsaker, ägg och färsk koriander.

43. PAT THAI PAK 135
Wokade risnudlar med ägg, purjolök och groddar
toppad med jordnötter och citron.

44. PAT THAI GAI/KOONG 145/155
Wokade risnudlar med kyckling eller scampi,
ägg, purjolök, groddar, jordnötter och citron.

46. PATH SI YOU149/159
Stekta risnudlar med kyckling, fläskfilè,
biff eller scampi i sojasås.

47. ME LUANG PAT NAMAN HOI 149/159
Wokade äggnudlar med kyckling, fläskfilè,
biff eller scampi i ostronsås.

48. PAD WOON-SEN GARI 155/165
Wokade glasnudlar med kyckling, biff eller
scampi, brocolli, selleri, vitkål, sockerärtor och ägg.

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.