LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kock & Bar

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:15

Pris 95:-

VECKA 25, 2018

Måndag
Panko och parmesanpanerad kyckling med Västerbottenpuré samt timjansky (GF)
Pocherad Alaskafilé med potatispuré samt citrussås (GF)
Pasta pesto med salami i en gräddsås

Tisdag
Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis (GF)
Ugnsbakad flundra med kokt potatis i en örtsås (GF)
Nudelwok med kyckling och rödcurry

Onsdag
Köttfärslimpa med potatispuré, gräddsås, baconströssel samt lingon (GF)
Stekt strömming med potatispuré samt rårörda lingon
Pasta med chorizo i en het tomatsås

Torsdag
Glazerad högrev med potatismos, bacon, champinjoner samt rödvinssås GF)
Vitvinspocherad torsk med kokt potatis samt en körvelsås (GF)
Pasta med ost och skinksås

Fredag
Schnitzel med stekt potatis, kapris, rödvinssky samt bearnaisesås
Panerad sej med kokt potatis samt en örtcreme
Pasta med skaldjur
PRIS 95:-
Inkl. smör, bröd, stor salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 79:-
Utkörning 60:-
Öppet:
Mån-Tor
11.30-22.00    Fre 11.30-23.00 
  Lör 12.00-23.00  Sön 12.00-17.00
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.