LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kock & Bar

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:15

Pris 95:-

VECKA 07, 2019

Måndag
Stekt falukorv med gräddstuvad potatis (GF)
Ugnsbakad torsk med kokt potatis i en äggsås (GF)
Pasta med kyckling i en gräddig tomatsås

Tisdag
Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis (GF)
Ugnsbakad sej med kokt potatis samt basilikasås (GF)
Pasta med kyckling i en svampsås

Onsdag
Färsbiff med ost och soltorkad tomat, serverad med ris och gräddig tomatsås (GF)
Panerad alaskafilé med kokt potatis och dillmajonnäs
Pasta med salami och oliver i en gräddsås

Torsdag
Husets Pytt i panna med betor och stekt ägg (GF)
Pocherad sej med kokt potatis, vitvinssås och toppad med handskalade räkor (GF)
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde

Fredag
Sojamarinerad fläskfilé med ströbrödsbakad potatis samt dragonsås
Panerad torsk med kokt potatis samt skagenröra
PRIS 95:-
Inkl. smör, bröd, stor salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 79:-
Utkörning 60:-
Öppet:
Mån-Tor
11.30-22.00    Fre 11.30-23.00 
  Lör 12.00-23.00  Sön 12.00-17.00
Välkomna!

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.