LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kock & Bar

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:15

Pris 95:-

VECKA 03, 2018

Måndag
Kycklinggryta med rödcurry, mango chutney samt ris (GF)
Pankopanerad torskfilé med matvete, rödbetor samt limecremé
Pasta med skaldjur i en gräddig sås

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk samt rårörda lingon
Ugnsbakad torsk med ägg i en vitvinssås (GF)
Pasta med ost och skinksås

Onsdag
Pannbiff med lök, rödvinssås samt stekt klyftpotatis (GF)
Stekt strömming med potatispuré samt rårörda lingon
Pasta med oliver och salami i en gräddsås

Torsdag
Kycklinggryta med broccoli, chili i en vitlöksgräddsås samt rostad potatis GF)
Smörstekt torsk med stuvad kål samt kokt potatis (GF)
Pasta med bacon och champinjoner
Ärtsoppa med fläsk och Pannkakor med sylt och grädde

Fredag
Marinerad helstekt fläskfilé med svampsås samt råstekt potatis(GF)
Panerad sej med potatisstomp samt dillcreme
Pasta med kyckling, broccoli, chili i en vitlöksgräddsås
PRIS 95:-
Inkl. smör, bröd, stor salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 79:-
Utkörning 60:-
Öppet:
Mån-Tor
11.30-22.00    Fre 11.30-23.00 
  Lör 12.00-23.00  Sön 12.00-17.00
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.