LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kock & Bar

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:15

Pris 95:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Chili Con Carne toppad med aioli, serverad med ris (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och aioli
Pasta med fläskfilé i en svampsås

Tisdag
Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis (GF)
Ugnsbakad alaskafilé med kokt potatis i en gräddig tomatsås (GF)
Nudelwok med kyckling och rödcurry

Onsdag
Pannbiff med pyttpotatis serverad med rödvinssås (GF)
Pocherad hokifilé med kokt potatis i en basilikasås (GF)
Husets Lasagne serverad med en het tomatsås

Torsdag
Kycklinggryta med svamp samt potatispuré (GF)
Panerad sej med potatispuré samt räkröra
Pasta med kyckling och svamp i en gräddig tomatsås

Fredag
Schnitzel med råstekt potatis, bearnaisesås samt rödvinssky
Fiskgryta serverad med ris samt handskalade räkor (GF) 
PRIS 95:-
Inkl. smör, bröd, stor salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 79:-
Utkörning 60:-
Öppet:
Mån-Tor
11.30-22.00    Fre 11.30-23.00 
  Lör 12.00-23.00  Sön 12.00-17.00
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.