LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kock & Bar

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:15

Pris 95:-

VECKA 34, 2017

Måndag
Örtbakad kycklingfilé med potatismos samt rödvinssås (GF)
Panerad torsk med potatismos samt dillcreme
Pasta med räkor och grönsaker i en vitvinssås

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk samt rårörda lingon
Ugnsbakad Alaskafilé med kokt potatis samt vitvinssås (GF)
Pasta med kyckling och svamp i gräddig sås

Onsdag
Färsbiff med smörstekta rödbetor, kapris, potatispuré samt skysås (GF)
Bakad sej med potatismos samt gräslökssås (GF)
Pasta Carbonara

Torsdag
Gryta på benfri kotlett med rödcurry, cocosmjölk samt ris GF)
Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra
Spagetti med gräddig bolognese

Fredag
BBQ glazerad karré med ugnsbakad potatis samt rödvinssås(GF)
Pocherad torsk med kokt potatis samt örtsmör (GF)
Pasta med fläskytterfilé, broccoli, paprika i en het gräddsås


PRIS 95:-
Inkl. smör, bröd, stor salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 79:-
Utkörning 60:-
Öppet:
Mån-Tor
11.30-22.00    Fre 11.30-23.00 
  Lör 12.00-23.00  Sön 12.00-17.00
Välkomna!

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.