LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kock & Bar

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:15

Pris 95:-

VECKA 33, 2018

Måndag
Isterband med dillstuvad potatis samt rödbetor (GF)
Panerad torsk med potatisstomp samt remouladsås
Nudelwok med biff

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
Ugnsbakad sej med kokt potatis samt en gräslökssås (GF)
Pasta med gräddig köttfärssås

Onsdag
Kycklingschnitzel med rostad potatis, tzatziki samt rödvinssky
Pocherad Alaskafilé med kokt potatis samt örtsmör (GF)
Pasta med bacon och champinjoner i en gräddsås

Torsdag
Högrevsgryta med bacon, champinjoner, rödvinsås samt ris GF)
Panerad flundra med potatispuré samt dillcreme
Spagetti med kyckling i en gräddig tomatsås

Fredag
Strimlad fläskfilé i en gräddsås med lingon serverad med råstekt potatis(GF)
Panerad torsk med kokt potatis samt räkröra (GF)
Pasta med kycklingfilé, broccoli, paprika i en het gräddsås

Veckans vegetariska
Nudelwok med wokade grönsaker med sweetchili och Soja
PRIS 95:-
Inkl. smör, bröd, stor salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 79:-
Utkörning 60:-
Öppet:
Mån-Tor
11.30-22.00    Fre 11.30-23.00 
  Lör 12.00-23.00  Sön 12.00-17.00
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.