LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kock & Bar

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 14:15

Pris 95:-

VECKA 43, 2018

Måndag
Gräddig Kycklinggryta med svamp serverad med ris (GF)
Panerad sej med kokt potatis och dillmajonnäs
Nudelwok med biff, champinjoner i soja och sweet chili

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
Pocherad alaskafilé med potatisstomp samt en örtsås (GF)
Pasta med ost och skinksås

Onsdag
Färsbiffar fyllda med ost och soltorkad tomat serverad med ris och gräddig tomatsås (GF)
Ugnsbakad torsk med kokt potatis vitvinssås (GF)
Pasta med champinjoner och sidfläsk i gräddsås

Torsdag
Husets pytt i panna med betor samt stekt ägg (GF)
Panerad hokifilé med kokt potatis och räkröra
Spagetti Bolognese

Fredag
Schnitzel med råstekt potatis, bearnaisesås och rödvinssås
Ugnsbakad torsk med kokt potatis, vitvinssås toppad med handskalade räkor (GF)

Veckans vegetariska
Napolimix Sallad med vitost och krutonger
PRIS 95:-
Inkl. smör, bröd, stor salladsbuffé, dryck & kaffe.
Mat för avhämtning 79:-
Utkörning 60:-
Öppet:
Mån-Tor
11.30-22.00    Fre 11.30-23.00 
  Lör 12.00-23.00  Sön 12.00-17.00
Välkomna!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.