LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 99:-

VECKA 43, 2017

Måndag
Halstrad torskfilé serveras med kokt potatis, brynt smör samt broccoli.
Boeuf bourgogne serveras med ris samt syrad grädde.
Pasta: Bolognese à la beo med riven parmesan

Tisdag
Julientoppad lax och torskduette serveras med vitvinsås, picklade grönsaker samt kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk serveras med rårörda lingon alt löksås samt kokt potatis.
Pasta: Krämig skaldjurspasta toppad med sotad lime och riven formaggio

Onsdag
Mandelbakad koljafilé serveras med potatispuré samt gröna ärtor
Saltimbocca på kycklingfilé serveras med stekt grönsaksris samt salviasky
Pasta: Fyllda tortellini slungade i Karl-Johan pesto

Torsdag
Grillad laxfjäril serveras med romsås, grillade grönsaker samt klyftad potatis
Klassisk ärtsoppa med fläskbog serveras med pannkakor, sylt samt grädde
Pasta: Carbonara classico serveras med hyvlad parmesan

Fredag
Kummelfilé ångad på purjolöksbädd serveras med blomkålspuré samt champagnesås
Vitelloburgare på kalv serveras med rostad potatis samt dressing
Pasta: Rökt lax i krämig citron och parmesansås
PRIS: 99:-
Inkl. sallad, kaffe, kolsyrat vatten/ stilla vatten, nybakat bröd med smör och tapenade
10st luncher för 890kr
Mat för avhämtning 89:-
Öppet: Mån-Tis 11:00-20:00 Ons-Tor 11:00-22:00
Fre 11:00-1:00 Lör 12:00-1:00
Sön 12:00-19:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.