LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Hugo Finspång

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 85:-

VECKA 26, 2017

MÅNDAG
Gratinerad falukorv serveras med gurkmix, senap och persiljestomp
Panerad fisk med kokt potatis och dillmajonnäs

TISDAG
Raggmunk med stekt sidfläsk och rårörda lingon
Mustig köttgryta på högrev med rotfrukter serveras med ris

ONSDAG
Indisk Tikka Masalagryta med kycklingfilé serveras med ris och myntasås
Panerad spätta med kokt potatis och remouladsås

TORSDAG
Grekiska pannbiffar med fetaost och stekt potatis samt tzatziki
Ångad fiskfilé med kokosmjölk, ingefära och lök serveras med ris

FREDAG
Guinnessmarinerad fransyska med pepparsås, kokt potatis och blancherade grönsaker
Ugnsstekt fisk med bacon och krämig vitvinssås serveras ed kokt potatis

ALLTID PÅ MENYN
Lasagne
Veckans vegetariska: Ärt- och rödbetsbiff med bearnaisesås och kokt potatis
PRIS: 85:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
Lunchhäfte 10 st 750:-
Mat för avhämtning 72:-
Öppet: Mån-Tor 11:00-22:00 Fre 11:00-2:00
Lör 14:00-2:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.