LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Indian Masala

Indiskt

Lunchmeny

11:00 - 14:30

Pris 75:-

VECKA 46, 2017

MÅNDAG
1. CHICKEN PASANDA CURRY 80
Kyckling curry med tomat, cashewnötter och färsk basilika.
2. BIFF DOPIAZA 80
Biffgryta med lök, paprika, tomat nötter i baltisås     
3. CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA 85
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör och nötter tillagad i masalasås
4. MIX VEGETABLE THALI 80
a)Palak paneer: Bladspenat med hemlagad ost, lök och nötter i curry och tomatsås.
b) Urad dal: Urdböna med vitlök, tomat, chili och koriander.
5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4) 85
6. JHINGA HARA MASALA  110
Tigerräkor tillagade med färsk mynta, koriander, grön chili och basilika i en sås av tomat och kokos.
7. CHICKEN TANDOORI 80
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås.
8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR 95
Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandooriugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad.
9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 95
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandooriugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad.     
10. CHICKEN KABAB SIZLARL (mellan stark) 95
Kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.
11 LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark) 99
Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.
10 VITLÖK NAN 15

TISDAG
1. SWEET CHILI CHICKEN 80
Vitlöksmarinerad kycklingfilé mad sweet chilisås, färsk koriander och currysås.
2. LAMM MADRAS     90
Lamm, madraskryddor med lök, paprika, tomat och currysås
3. MANGO CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA 85
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås och mangobitar.
4. MIX VEGETABLE THALI 80
a) Vegetable Bhazi: Blandade grönsaker med lök, paprika och tomat i currysås.
b) Masoor Dal:- Röda linser med tomat, vitlök, ingefära och färsk koriander.
5. MIX THALI (Dagens. 1, 2 och 4) 85
6. LAX TIKKA SIZLAR
Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandooriugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
7. CHICKEN TANDOORI 80
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås.
8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR 95
Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandooriugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad.
9. CHICKEN TIKKA SIZLAR  95
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandooriugnen serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
10.CHICKEN KABAB SIZLARL (mellan stark) 95
Kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.
11. LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark) 99
Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.
PLAIN NAN 10:-
VITLÖK NAN 15:-

ONSDAG
1.GOA CHICKEN 80
Kycklingfilé tillagad i baltisås med, lök, paprika tomat, och nötter    
2.BIFF KARAI     80
Biffgryta med paprika lök, tomat nötter i currysås     
3. CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA     85
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör och nötter tillagad i masalasås
4. VEGETABLE THALI  80
a) Vegetarisk Gryta: Blandade grönsaker med tomat i currysås.
b) Chana Dal: Kikärtor med tomat, lök, vitlök, ingefära och koriander samt garam masala.
5. MIX THALI (Dagens 1, 2 och 4) 85
6.RÄKOR PALAK 90
Bladspenat tillagad med små räkor, lök, paprika i curry och tomatsås.
7. CHICKEN TANDOORI  80
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås.
8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR 95
Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serveras på ett varmt järnfat med kryddad sallad.
9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 95
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad.
10  CHICKEN KABAB SIZLARL (mellan stark) 95
Kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.           
11. LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark) 99
Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.
PLAIN NAN 10
VITLÖK NAN 15

TORSDAG
1. SHAHI CHICKEN  80
Kyckling med saffran, yoghurt, cashewnötter, garnerad med banan
2. LAMM PATHIA 90
Lammkött tillagat i speciella örtkryddor med stekt lök, paprika och tomat, som serveras med en stark sötsur sås   
3. MANGO CHICKEN BUTTER  MASALA 85
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås med mangobitar.
4.VEGETABLE THALI 80
a) Palak paneer: Bladspenat med hemlagad ost, lök och nötter i curry och tomatsås.
b)Moong dal: Mungböna med lök, vitlök, tomat, chili och färsk koriander.
5. MIX THALI (Dagens 1, 2 och 4) 85
6. LAX TIKKA SIZLAR 95
Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
7. CHICKEN TANDOORI 80
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås.        
8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR            95
Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad.
9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 95
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandooriugnen och serveras på ett varmt järnfat med kryddad sallad.           
10. CHICKEN KABAB SIZLARL    (mellan stark)  95
Kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.
11. LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark) 99
Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.
PLAN NAN 10
VITLÖK NAN 15

FREDAG
1. CHICKEN JALFREZI 80
En het gryta med chicken, lök, paprika, tomat, nötter och koriander samt grön chili i baltisås, het     
2. BIFF KARACHI     80
Biffgryta med lök, paprika och tomat i currysås     
3. CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA  85
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås.
4. MIX VEGETABLE THALI 80
a)Vegetable Niramish: Blandade grönsaker med linser i tomat och koriander.
b)Dal Makhani: Blandade linser med tomat, lök, paprika, och koriander tillagad i indiska kryddor.
5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4) 85
6. SCAMPI BHUNA 110
Tigerräkor i currysås
7. CHICKEN TANDOORI 80
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås.
8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR 95
Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandooriugnen och serveras på ett varmt järnfat med kryddad sallad.
9 CHICKEN TIKKA SIZLAR 95
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serveras på ett varmt järnfat med kryddad sallad.       
10 CHICKEN KABAB SIZLARL(mellan stark) 95
Kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.           
11 LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark) 99
Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.       
PLAIN NAN 10
VITLÖK NAN 15
PRIS: 75:-
Inkl. sallad, kaffe, Te
Mat för avhämtning 65:-
Öppet: Mån-Tor 11:00-21:00 Fre 11:00-22:00
Lör 12:00-22:00 Sön 12:00-21:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.