LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Hantverkaren

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 94:-

VECKA 17, 2018

Måndag
Stekt Falukorv från ST: Anna Rökeri med potatismos och Chiliajvar
Surdegspanerad Alaskaryggfilé med Hantverkarens Skagensås kokt potatis eller mos
Pasta Roséndahl (kyckling, pesto, paprika, soltomat i gräddmjölk) ( L)
Veg: Pasta Roséndahl (pesto, paprika, soltomat i gräddmjölk) ( L)
Ceasarsallad med kyckling och bacon eller räkor, Halloumi och krutonger

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk eller stekt fläsk med löksås och lingonsylt
Fläskfilégryta med mangochutney, dragon, dijonsenap och grönsaker serveras med ris
Fiskgratäng med sparris, skaldjur och räksås
Veg: Raggmunk med grönsaksfräs ( svamp, paprika, lök och zucchini)
Pasta med rökt lax, spenat, vitvin,
Räksallad med kokt ägg och Rhode islandsås (G, L)

Onsdag
Ostpanerad Kycklingfilé med tomatsås och ris
Surdegspanerad fiskfilé med citronmajo och potatismos
Pasta med rostbiff i ädelostsås
Veg: Ostpanerad Zucchini med tomatsås och ris
Kycklingsallad med fetaost och bacon, sweet chillisås

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk med pannkaka sylt och grädde
VEG: Grönärtssoppa med pannkaka sylt och grädde
Pannbiff med lök, gräddsås kokt potatis och pressgurka
Surdegspanerad fiskfilé med vitvinssås, stekta champinjoner, lök, zucchini och tomat
Pasta Alfredo (kyckling, champinjoner och parmesan) i gräddmjölk
Grekisksallad med vitlöksbröd (G, L)

Fredag
Grillbuffé med kycklingfilé, fläskfilé och kryddig korv med massor av goda tillbehör på buffé (G, L)
Stekt Fiskfilé med curryremoulad med mos, citron och gröna ärtor (L)
Veg: Quornfilé med ajvarkräm och stekt potatis
samt Johannas goda äpplekaka 
PRIS 94:-
Inkl. salladsbuffé, smör, hembakat bröd, måltidsdryck, kaffe & liten kaka. Avhämtning 67:-
Lunchkuponger 10st 850:-
Affärslunch efter överenskommelse.
Frukost kl. 07.00-10.00
Välkommen!

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.